“Nieuwe schulden maken is niet de manier om de oude te vereffenen.”

– George Washington

✓ Jong en dynamisch
✓ Ruime expertise
✓ Voor bedrijven en particulieren

Aansprakelijkheid dieren

Aansprakelijkheid van dieren is een ingewikkelde kwestie. Wanneer uw huisdier schade heeft veroorzaakt, zult u daarvoor aansprakelijk gesteld worden. In deze situatie gelden dezelfde rechten en plichten als in andere schadegevallen. Door een gespecialiseerd bedrijf als Magister Iuris Advocaten in de arm te nemen weet u zeker dat de aansprakelijkheid in geval van schade door dieren goed is geregeld.

Zo helpt de advocaat u de aansprakelijkheid bij schade door dieren te regelen

In de meeste gevallen zal de schade veroorzaakt door uw huisdier onder een verzekeringspolis vallen. Heeft u problemen met het ontvangen van de schadevergoeding? Wij zetten ons graag in om het op te lossen voor u. Dit doen wij op de volgende manieren:

  • Wij onderhandelen met de verzekering over de te betalen of te ontvangen schadevergoeding;

  • Wij staan u bij met het ondertekenen van een minnelijk akkoord. Hierdoor kunt u de juridische gevolgen correct inschatten;

  • Treft de verzekering geen minnelijke regeling? Dan leggen wij de schade-eis correct aan de rechtbank voor of wij zorgen ervoor dat de schade-eis van de tegenpartij juridisch weerlegd wordt.

Heeft u hulp nodig bij het regelen van de aansprakelijkheid als gevolg van schade door dieren?

Aarzel dan niet en maak een afspraak om eens langs te komen bij ons op kantoor! U kunt hiervoor bellen naar 014/ 54 63 30. Wij zijn u graag van dienst!

Misschien ook interessant

bemiddelaar in familiezaken | online advocaat raadplegen | advocaat huurgeschillen

Neem vrijblijvend contact op: