Neem contact op voor meer informatie over onze mogelijkheden

Wilt u graag wat meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden ter ondersteuning van het aanvragen van uw collectieve schuldenregeling? Neem dan even contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via volgende nummer: 014/ 54 63 30. Wij vertellen u graag meer over wat wij precies voor u kunnen betekenen.

Misschien ook interessant

bemiddelaar echtscheiding | advocaat jeugdrecht | scheiding online regelen

Neem vrijblijvend contact op:

Advocaat collectieve schuldenregeling

Een advocaat voor collectieve schuldenregeling begeleidt u met het herstellen van uw financiële toestand. Het hoofddoel hierbij is het afbetalen van uw schulden, tot zover deze mogelijkheid er is. Centraal hierbij staat het feit dat u zelf en uw gezin nog steeds een comfortabel leven kunnen lijden. Heeft u rechtsbijstand nodig bij het aanvragen van een collectieve schuldenregeling? Dan kan Magister Iuris Advocaten u op pro-deo basis helpen. Neem contact op voor meer informatie.

Wanneer komt u in aanmerking voor een advocaat voor collectieve schuldenregeling?

Volstaan uw inkomsten niet meer om al uw schulden op een duurzame wijze af te betalen? Dan is er sprake van een schuldenoverlast. In dit geval komt u in aanmerking voor een advocaat voor collectieve schuldenregeling.

Schuldenregeling aanvragen

U moet zelf de stap nemen wanneer u een advocaat voor collectieve schuldenregeling wilt inschakelen. Stelt u vast dat u zelf de schulden niet meer de baas kunt? En dreigen de maandelijkse interesten en kosten groter te worden dan de hoofdschuld? Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk de schuldenregeling aan te vragen.

✓ Jong en dynamisch
✓ Ruime expertise
✓ Voor bedrijven en particulieren

“Nieuwe schulden maken is niet de manier om de oude te vereffenen.”

– George Washington