Telefonisch een afspraak maken

Kunt u wel wat juridisch advies gebruiken? Of zou u graag een advocaat in de arm nemen om u bij te staan in een juridische kwestie? Wij helpen u graag! Maak daarom gerust eens een afspraak om eens langs te komen op ons kantoor. Dan bespreken we samen uw situatie, adviseren we u en vertellen we meer over onze mogelijkheden. U kunt telefonisch een afspraak maken door te bellen naar 014/ 54 63 30

Misschien ook interessant

advocaat verkeer | scheiding online regelen | contractuele aansprakelijkheid

Neem vrijblijvend contact op:

Advocaat Geel

Bent u op zoek naar een gedegen advocaat in de omgeving van Geel en Herselt? Bekijkt u dan eens de mogelijkheden die Magister Iuris Advocaten u kan bieden. Als jong en dynamisch advocatenkantoor kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van verschillende materies. Heeft u een gespecialiseerde advocaat nodig voor een zaak in de buurt van Herselt en Geel? Dan is Magister Iuris Advocaten u graag van dienst.

Advocaat in regio Geel en Herselt met specialisatie in verschillende materies

Verkeert u in een situatie waarin u graag gebruikmaakt van juridische bijstand? Dan is de kans groot dat u bij Magister Iuris Advocaten, gevestigd in de regio Geel en Herselt, de juiste advocaat vindt. Bij ons vindt u namelijk specialisaties in verschillende materies, zoals:

  • Familie- en jeugdrecht;

  • Verkeersrecht;

  • Verbintenissenrecht, gericht op contracten;

  • Verbintenissenrecht, gericht op schadegevallen;

  • Schuldenregelingen.

Het is hierbij ons doel om de juridische wereld voor iedereen toegankelijk en verstaanbaar te maken. Daarom staan wij u bij in juridische situaties of voorzien u van professioneel advies. Hiermee zorgen wij ervoor dat uw rechten een plaats krijgen in deze wereld.

✓ Jong en dynamisch
✓ Ruime expertise
✓ Voor bedrijven en particulieren

“Nieuwe schulden maken is niet de manier om de oude te vereffenen.”

– George Washington