Afspraak maken? Contacteer ons!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten als advocaat bij huurgeschillen? Neem dan even contact met ons op om een afspraak te maken. U doet dit door te bellen naar 014/ 54 63 30. U bent van harte welkom om eens langs te komen op ons advocatenkantoor.

Misschien ook interessant

naar de rechtbank zonder advocaat | bemiddelaar in familiezaken | online advocaat raadplegen

Neem vrijblijvend contact op:

Advocaat huurgeschillen

Zoekt u naar een advocaat om u bij te staan bij huurgeschillen? Magister Iuris Advocaten helpt u graag! Huurgeschillen vallen onder het verbintenisrecht. En dat is één van onze specialisaties. Wij zetten ons graag in om de situatie tussen u en uw verhuurder of juist huurder te herstellen en tot een passende oplossing te komen.

Advocaat in te schakelen voor verschillende huurgeschillen

Verbintenisrecht is een erg brede materie: het omvat alle manieren waarop mensen juridisch met elkaar verbonden zijn. Vaak heeft verbintenisrecht te maken met contracten die niet goed nagelopen worden, zoals een huurcontract. Heeft uw huurder één van de voorwaarden van het huurcontract geschonden? Of voldoet uw verhuurdier niet aan zijn plichten? In vrijwel alle huurgeschillen kunnen wij als deskundige advocaat u van dienst zijn.

Dienstverlening bij huurgeschillen

Schakelt u Magister Iuris Advocaten in als advocaat bij huurgeschillen? Dan kunnen wij u verschillende mogelijkheden aanbieden. Zo staan wij u bij tijdens uw contractonderhandelingen. Zo weet u zeker dat uw belangen vertegenwoordigd zijn in het contract. Heeft u reeds een ontwerpcontract ontvangen? Dan kunnen wij u hierover zowel mondeling als schriftelijk adviseren. Zo bent u ervan verzekerd dat er geen addertjes onder het gras zitten in het contract dat u tekent.

✓ Jong en dynamisch
✓ Ruime expertise
✓ Voor bedrijven en particulieren

“Nieuwe schulden maken is niet de manier om de oude te vereffenen.”

– George Washington