Neem contact op en maak een afspraak

Zoekt u naar een gespecialiseerde advocaat op het gebied van jeugdrecht? Magister Iuris Advocaten is u graag van dienst. Komt u eens langs op ons advocatenkantoor voor advies en bijstand op juridisch gebied? Maak dan een afspraak door contact met ons op te nemen via 014/ 54 63 30. Wilt u ons nog iets vragen? Ook daarvoor kunt u natuurlijk altijd even bellen.

Misschien ook interessant

naar de rechtbank zonder advocaat | advocaat huurgeschillen | advocaat verkeer

Neem vrijblijvend contact op:

Advocaat jeugdrecht

Voor een advocaat gespecialiseerd in jeugdrecht, zoals aansprakelijkheid van kinderen, bent u aan het juiste adres bij Magister Iuris Advocaten. Als advocaat met een specialisatie in jeugdrecht kunt u van ons veel meer verwachten dan alleen advies in zaken omtrent de aansprakelijkheid van kinderen. Wanneer u aanklopt bij ons kantoor zal niet alleen een advocaat u bijstaan, maar ook een medewerker die maatschappelijk en psychologisch is gevormd. U heeft dus altijd twee aanspreekpunten.

Vind een advocaat gespecialiseerd in Jeugdrecht en aansprakelijkheid van kinderen

Als advocaat spreken we van jeugdrecht als een minderjarig kind een misdrijf heeft gepleegd. Kinderen worden in zo’n situatie anders berecht dan volwassenen. Zo verschilt ook de aansprakelijkheid van de kinderen bij het plegen van een misdrijf. Het is in zo’n situatie daarom het beste om een advocaat in de arm te nemen die expert is in de materie van jeugdrecht. Dat is waarom u kiest voor Magister Iuris Advocaten.

Wat kunt u verwachten van Magister Iuris Advocaten?

Bij Magister Iuris Advocaten staan we voor transparantie en kwaliteit. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op respectvolle en open communicatie. Hierbij staat wederzijds vertrouwen centraal. Dat is hoe wij u op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn. Waarmee kunnen we u helpen? We horen het graag van u!

✓ Jong en dynamisch
✓ Ruime expertise
✓ Voor bedrijven en particulieren

“Nieuwe schulden maken is niet de manier om de oude te vereffenen.”

– George Washington