Maak een afspraak en kom langs

Zoekt u naar een advocaat die u kan bijstaan in uw juridisch vraagstuk op het gebied van verkeer? Dan klopt u daarvoor natuurlijk aan bij Magister Iuris Advocaten, de specialist als het gaat om verkeer materie. Maak een afspraak door te bellen naar 014/ 54 63 30 en kom bij ons langs op kantoor. Wilt u eerst nog wat vragen? Ook dan kunt u ons natuurlijk gewoon even bellen.

Misschien ook interessant

advocaat huurgeschillen | advocaat jeugdrecht | online advocaat raadplegen

Neem vrijblijvend contact op:

Advocaat verkeer

Voor een advocaat die is gespecialiseerd in kwesties die te maken hebben met het verkeer, bent u aan het juiste adres bij Magister Iuris Advocaten. U kunt bij ons terecht in vele verschillende situaties. Of u nu dader of slachtoffer bent, wij zijn er voor u. Benieuwd wat wij exact voor u kunnen betekenen? Neem contact op en vertel ons meer over uw juridische kwestie!

Advocaat op het gebied van verkeer in te schakelen in verschillende situaties

Als advocaat op het gebied van verkeer kunnen wij voor u nakijken of de wet correct wordt toegepast. Hierbij kunnen wij voor u nakijken of u in aanmerking komt voor een gunstmaatregel. Is dit het geval? Dan kunnen wij deze vervolgens op een juridisch gemotiveerde wijze vragen aan de rechtbank. Er zijn verschillende situaties waarin een advocaat, die is gespecialiseerd in verkeer, van pas komt. Wellicht heeft u zelf te maken met één van de volgende situaties:

  • U heeft een voorstel minnelijke regeling ontvangen van de procureur of de GAS-ambtenaar en u wilt deze betwisten;

  • U heeft een dagvaarding ontvangen via de gerechtsdeurwaarder om voor de politierechtbank te verschijnen;

  • U bent slachtoffer geworden van een verkeersovertreding gemaakt voor een ander.

Verkeert u in één van deze situaties? Wij helpen u graag! Dit geldt natuurlijk ook in het geval dat u te maken heeft met een andere situatie waarin u een advocaat op het gebied van verkeer nodig hebt. Wij zijn er voor u!

✓ Jong en dynamisch
✓ Ruime expertise
✓ Voor bedrijven en particulieren

“Nieuwe schulden maken is niet de manier om de oude te vereffenen.”

– George Washington