Kiest u voor bemiddeling? Neem contact op!

Wilt u uw echtscheiding op de best mogelijke manier regelen? Kies dan voor bemiddeling door Magister Iuris Advocaten. Maak een afspraak voor een eerste gesprek door te bellen naar 014/ 54 63 30. Heeft u nog vragen voor ons? Dan kunt u ons natuurlijk ook altijd even bellen.

Misschien ook interessant

advocaat huurgeschillen | telefonisch juridisch advies | aansprakelijkheid dieren

Neem vrijblijvend contact op:

Bemiddelaar bij echtscheiding

Magister Iuris Advocaten treedt voor u op als bemiddelaar bij een echtscheiding. Bemiddeling kan u heel wat rust geven bij een echtscheiding. Met bemiddeling kiest u er samen met uw partner voor om tot een oplossing te komen, al dan niet onder begeleiding van een bemiddelaar. Op deze manier zorgt u voor een goede oplossing voor beide partijen en voorkomt u een vechtscheiding.

Waarom kiezen voor een bemiddelaar bij een echtscheiding?

Echtscheidingen kunnen tot heel wat discussies en emoties leiden. Door bij uw echtscheiding te kiezen voor bemiddeling kunt u hiermee op de beste manier omgaan. Zo kan het de volgende voordelen opleveren wanneer u bij uw echtscheiding een bemiddelaar inschakelt:

  • Er ontstaat een win-win situatie;

  • Er is minder stress, zowel voor u als voor uw omgeving;

  • Het proces verloopt snel en zorgvuldig;

  • Uw kinderen krijgen de nodige aandacht om ze te helpen de scheiding te verwerken;

  • De kosten liggen veel lager dan wanneer u een advocaat zou inschakelen.

Wanneer u kiest voor bemiddeling heeft u doorgaans meerdere afspraken met de bemiddelaar. Deze afspraken vinden zowel individueel als gezamenlijk plaats.

Persoonlijke aandacht bij Magister Iuris Advocaten

Wij vinden het belangrijk om u op de best mogelijke manier te helpen in de turbulente tijd van een echtscheiding. Dat is waarom we de bemiddeling in teamverband aanpakken. U wordt bij ons namelijk niet alleen bijgestaan door een advocaat, maar ook door een medewerker die maatschappelijk en psychologisch is gevormd. Hierdoor ontvangt u niet alleen op juridisch vlak, maar ook op emotioneel vlak de beste zorgen.

✓ Jong en dynamisch
✓ Ruime expertise
✓ Voor bedrijven en particulieren

“Nieuwe schulden maken is niet de manier om de oude te vereffenen.”

– George Washington