Maak een afspraak

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Magister Iuris Advocaten u kan aanbieden? Zoekt u naar een betrokken familiaal bemiddelaar om u te begeleiden tijdens deze turbulente periode? Bij ons bent u van harte welkom. Maak een afspraak om eens langs te komen op ons advocatenkantoor door te bellen naar 014/ 54 63 30. Natuurlijk kunt u ook als u ons nog iets wilt vragen altijd even bellen.

Misschien ook interessant

aansprakelijkheid dieren | advocaat geel | naar de rechtbank zonder advocaat

Neem vrijblijvend contact op:

Bemiddelaar in familiezaken

Steeds vaker wordt er tegenwoordig gekozen voor een bemiddelaar in familiezaken. Familiezaken gaan doorgaans gepaard met het uit elkaar vallen van gezinnen of relaties. Een familiaal bemiddelaar kan u helpen en begeleiden om op de best mogelijke manier met zo’n situatie om te gaan.

Persoonlijke benadering door onze bemiddelaar in familiezaken

Wanneer u kiest voor Magister Iuris Advocaten als familiaal bemiddelaar ontvangt u meer dan alleen juridische dienstverlening. Als bemiddelaar in familiezaken zijn wij namelijk van mening dat familierecht voor 90% uit emotie bestaat en slechts voor 10% uit recht. Wij hechten daarom veel waarde aan het emotionele welzijn van u als cliënt.

Een team als bemiddelaar in familiezaken

Als familiaal bemiddelaar pakken wij uw zaak in teamverband aan. Zo wordt u niet alleen bijgestaan door een advocaat, maar ook door een medewerker die maatschappelijk en psychologisch is gevormd. Op deze manier bieden wij u een volledige dienstverlening aan wanneer u te maken heeft met familiezaken.

Aanpak voor uw familierechtelijke zaak

Wanneer u te maken heeft met een familiekwestie kunt u hier doorgaans op twee verschillende manieren mee omgaan. Kiest u voor een bemiddelaar in familiezaken? Of gaat u toch voor een berechting door de rechtbank? Wat u ook kiest, wij vinden dat u een familierechtelijke situatie niet alleen zou moeten doorstaan. Wij zijn u daarom graag van dienst om u zo goed mogelijk bij te staan.

✓ Jong en dynamisch
✓ Ruime expertise
✓ Voor bedrijven en particulieren

“Nieuwe schulden maken is niet de manier om de oude te vereffenen.”

– George Washington