Bel onze advieslijn

Wil jij advies van een professionele advocaat om jezelf te gaan verdedigen voor de rechtbank? Bel dan naar onze advieslijn. Je bereikt onze advieslijn via het nummer 0904 88556. Wij geven jou een antwoord op al je juridische vragen.

Misschien ook interessant

contractuele aansprakelijkheid | advocaat verkeer | telefonisch juridisch advies

Neem vrijblijvend contact op:

Naar de rechtbank zonder advocaat

Situaties waar familierecht van toepassing is vragen om de expertise van een gespecialiseerde advocaat. Vaak liggen zaken op dit gebied nogal gevoelig, wat professionele hulp extra belangrijk maakt. Dat is waarom het verstandig is om aan te kloppen bij Magister Iuris Advocaten wanneer u te maken heeft met een kwestie waar het familierecht van kracht is.

Naar de rechtbank zonder advocaat maar mét hulp

Kies jij ervoor om jezelf te gaan verdedigen voor de rechtbank? In veel gevallen is dat goed mogelijk. Vooral als het om een wat kleinere strafzaak gaat. Toch is in veel gevallen enig juridisch advies wel handig. Zorg er daarom voor dat je goed weet waar je aan toe bent als je naar de rechtbank gaat zonder advocaat in te schakelen. Magister Iuris Advocaten helpt je hier graag bij.

Snel en goed advies dankzij onze advieslijn

Dankzij onze advieslijn heb je binnen de kortste keren een antwoord op al je juridische vragen. Bel je binnen de beschikbare uren, dan zit er altijd iemand voor je klaar die je meteen te woord kan staan en jou advies op maat kan geven. Zo kun je met een gerust hart naar de rechtbank om jezelf te verdedigen zonder dat je daar een advocaat voor inschakelt.

✓ Jong en dynamisch
✓ Ruime expertise
✓ Voor bedrijven en particulieren

“Nieuwe schulden maken is niet de manier om de oude te vereffenen.”

– George Washington