Neem contact op voor juridische hulp

Wilt u een advocaat inschakelen om een openstaande factuur alsnog te innen? Of zou zich willen laten adviseren over wat u het beste kunt doen in uw situatie? Neem dan contact met ons op een maak een afspraak om eens langs te komen op ons kantoor. Wij zijn telefonische bereikbaar via 014/ 54 63 30

Misschien ook interessant

advocaat geel | online advocaat raadplegen | bemiddelaar in familiezaken

Neem vrijblijvend contact op:

Niet betaalde factuur

Heeft u te maken met een niet betaalde factuur? Wilt uw klant u maar niet betalen? En bent u van plan om juridische stappen te nemen? Magister Iuris Advocaten helpt u graag om uw klant de niet betaalde factuur alsnog te laten betalen. Neem contact op voor meer informatie over hoe wij u precies kunnen helpen. 

Zorg ervoor dat uw niet betaalde factuur alsnog wordt betaald

Een niet betaalde factuur valt onder het verbintenisrecht. Dit recht omvat alle manieren waarop mensen juridisch met elkaar verbonden kunnen zijn, zo dus ook het afsluiten van een koopovereenkomst. Een niet betaalde factuur betekent dat de koopovereenkomst is geschonden. De andere partij komt in dit geval namelijk de afspraken uit de koopovereenkomst niet na. Magister Iuris Advocaten zet zich voor u in om ervoor te zorgen dat de andere partij de afspraak alsnog nakomt.

Wat te doen bij een niet betaalde factuur?

Als een klant een factuur maar niet betaalt, zijn er verschillende stappen die u zelf kunt ondernemen. Zo kunt u uw klant een schriftelijke herinnering sturen of de klant telefonisch herinneren aan de factuur. Betaalt de klant na één of meerdere herinneringen nog niet? Dan is het tijd om juridische stappen te ondernemen om alsnog uw geld te krijgen. Wij verdedigen graag uw rechten, zodat u alsnog krijgt waar u recht op heeft.

✓ Jong en dynamisch
✓ Ruime expertise
✓ Voor bedrijven en particulieren

“Nieuwe schulden maken is niet de manier om de oude te vereffenen.”

– George Washington