Meer informatie over bemiddeling in uw situatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bemiddeling? Neem dan eens contact op met Magister Iuris Advocaten. Wij vertellen u graag meer over hoe wij u kunnen helpen door middel van bemiddeling. U kunt ons bereiken op het volgende nummer: 014/ 54 63 30

Misschien ook interessant

niet betaalde factuur | aansprakelijkheid dieren | telefonisch juridisch advies

Neem vrijblijvend contact op:

Scheiding online regelen

Het lijkt zo gemakkelijk om uw scheiding online te regelen. Een paar muisklikken en u bent gescheiden. Dat is wat er vaak beloofd wordt. Klinkt simpel, vindt u niet? Toch raden wij het u sterk af om uw scheiding online te regelen. Bij Magister Iuris Advocaten zijn wij van mening dat u bij een echtscheiding met elkaar in gesprek moet gaan om zo de juiste oplossing te vinden voor beide partijen. Wij helpen u hier graag mee door middel van bemiddeling.

Een scheiding online regelen is kiezen voor problemen

Vaak veroorzaakt een online echtscheiding voor flink wat problemen na de scheiding. In de eerste instantie lijkt en is het een snelle oplossing. Hierdoor worden echter meer dan eens afspraken en beslissingen snel en ondoordacht gemaakt. Er wordt niet goed overlegd over de te maken afspraken, waardoor er snel onvrede ontstaat. Dat is waarom het zo belangrijk is om juist bij scheiding wél goed met elkaar te overleggen en niet zomaar alles online te regelen. Zo zorgt u ervoor dat u afspraken maakt waar beide partijen zich in kunnen vinden.

Kom tot de beste oplossing met bemiddeling

Bij bemiddeling gaan u en uw partner samen in gesprek met een bemiddelaar. Beide partijen krijgen de kans hun zegje te doen. Door goed naar elkaar te luisteren en elkaar in waarde te laten komt u tot een oplossing waar u het beide mee eens bent. Dit maakt bemiddeling tot de meest gezonde, duurzame en goedkope oplossing wanneer u wilt gaan scheiden.

✓ Jong en dynamisch
✓ Ruime expertise
✓ Voor bedrijven en particulieren

“Nieuwe schulden maken is niet de manier om de oude te vereffenen.”

– George Washington