Neem contact op met onze advieslijn

Wilt u ook graag juridisch advies over de telefoon ontvangen van Magister Iuris Advocaten? Bel dan naar onze advieslijn via het volgende telefoonnummer: 0904 88556. Heeft u toch een wat groter vraagstuk? Of wenst u een wat uitgebreider advies te ontvangen? Dan bent u natuurlijk ook altijd welkom om een afspraak te maken en eens langs te komen op ons kantoor. Om een afspraak te maken belt u naar 014/ 54 63 30.

Misschien ook interessant

familierecht advocaat | scheiding online regelen | niet betaalde factuur

Neem vrijblijvend contact op:

Telefonisch juridisch advies

Dankzij de advieslijn van Magister Iuris Advocaten kunt u telefonisch juridisch advies ontvangen. Hierdoor heeft u snel een antwoord op al uw juridische vraagstukken. En dat niet alleen! Telefonisch juridisch advies via de advieslijn van Magister Iuris Advocaten is goedkoop en van hoge kwaliteit. Hierbij zijn we altijd bereikbaar, mits u ons op de aangegeven tijden belt.

De uitkomst in diverse situaties: telefonisch juridisch advies

Telefonisch juridisch advies kan in veel situaties een echte uitkomst bieden. Wellicht heeft u een drukke agenda en kunt u niet zomaar een afspraak met de advocaat inplannen? Of heeft u spoedig juridisch advies nodig? Heeft u het budget niet om zomaar een advocaat in te schakelen? Dan is de advieslijn van Magister Iudis Advocaten wat u nodig heeft! Wij zetten ons voor u in om u ook telefonisch te voorzien van goed en betrouwbaar juridisch advies.

✓ Jong en dynamisch
✓ Ruime expertise
✓ Voor bedrijven en particulieren

“Nieuwe schulden maken is niet de manier om de oude te vereffenen.”

– George Washington