Onze Missie

  • De juridische wereld

De juridische wereld doet ons denken aan advocaten, rechten, rechtbanken, overtredingen, straffen enz. Sommige gebeurtenissen in uw leven kunnen ervoor zorgen dat u kennis maakt met deze wereld. Heeft u hierbij vragen, dan kan u bij ons terecht.

 

  • Voor iedereen toegankelijk

Iedereen die geconfronteerd wordt met de juridische wereld, heeft daarbij recht op bijstand van een advocaat. Ook als u geen advocaat wenst om u de ganse weg te begeleiden, staat Magister Iuris Advocaten klaar met eerstelijnsadvies.

 

  • Verstaanbaar

De juridische wereld is vrij complex en soms lijkt het alsof het een eigen taal heeft. Magister Iuris Advocaten maakt u wegwijs en vertaalt het juridisch taalgebruik in mensentaal en omgekeerd.

 

  • Maken

Wij zorgen ervoor u dat uw rechten een plaats krijgen in deze wereld, met of zonder advocaat.

"De juridische wereld voor iedereen toegankelijk en verstaanbaar maken"

Onze Visie

Magister Iuris Advocaten wordt gekenmerkt door transparantie en kwaliteit. Wij staan voor een respectvolle en open communicatie waarbij wederzijds vertrouwen belangrijk is in het behandelen van uw dossier. Daarnaast communiceren wij steeds in teamverband zodat wij de beste zorg kunnen aanbieden voor uw situatie. Verder staan wij u bij van begin tot eind, zowel op juridisch als op persoonlijk vlak, waarbij onze kennis en ervaring u helpen om uw situatie zo goed mogelijk te optimaliseren.

"Wij staan voor een transparante en kwaliteitsvolle dienstverlening binnen een vertrouwensrelatie gekenmerkt door wederzijds respect."

Een missie is de weg naar de verandering

Een visie is de kunst om te zien wat anderen niet zien